Followers

Untuk Makluman

Assalamualaikum

Dialu-alukan segala pandangan, idea, komen dan juga pendapat anda semua untuk penambahbaikan Puteri UMNO Bahagian Segambut. Sila berkomunikasi menggunakan blog ini. Sebarang komen yang menggunakan kata-kata kesat, penggunaan perkataan yang membangkitkan pergaduhan, kutuk-mengutuk dan lucah tidak akan dilampirkan. Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT. Gambar atau cadangan boleh juga di hantar ke puterisegambut@gmail.com

Tuesday, January 1, 2013

Program Jom! Potong Rambut Percuma Puteri UMNO Bahagian Segambut @princeszzfionna @umbkl #BN4WP





Jom! Potong Rambut Percuma adalah  Program penutup tahun 2012 oleh Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Segambut. Pelajar sekolah sekitar Segambut menerima perkhidmatan gunting rambut secara percuma. Selain daripada itu terdapat juga Kaunter Semakan dan Pendaftaran SPR, Kaunter Pendaftaran BR1M Online, Kaunter Pemeriksaan Kesihatan Percuma dan juga game show serta kuiz untuk kanak-kanak. 

Program telah dirasmikan oleh YBhg Sdri Zauyah Zainuddin, Ketua Puteri UMNO Wilayah Persekutuan. 50 orang kanak-kanak terawal yang mendaftar untuk memotong rambut telah menerima beg sekolah.


 






UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

No comments:

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN