Followers

Untuk Makluman

Assalamualaikum

Dialu-alukan segala pandangan, idea, komen dan juga pendapat anda semua untuk penambahbaikan Puteri UMNO Bahagian Segambut. Sila berkomunikasi menggunakan blog ini. Sebarang komen yang menggunakan kata-kata kesat, penggunaan perkataan yang membangkitkan pergaduhan, kutuk-mengutuk dan lucah tidak akan dilampirkan. Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT. Gambar atau cadangan boleh juga di hantar ke puterisegambut@gmail.com

Monday, January 21, 2013

Anwar Hilang Taring. Penduduk Lembah Pantai Tolak PKR #tolakPR #tolakfitnah @umbkl @Segambut13

Siri Jelajah Merdeka Rakyat dan Sambutan Poongal PKR Peringkat WP yang diadakan semalam di Lembah Pantai rupanya tidak mendapat sambutan daripada penduduk Lembah Pantai.

Program yang sepatutnya bermula jam 5 petang terpaksa ditunda sehingga jam 9 malam gara-gara kehadiran penduduk yang tidak memenuhi piawai yang telah ditetapkan oleh Anwar Ibrahim iaitu kehadiran mestilah lebih dari 500 orang.

Dengar cerita  Nurul Izzah kelam kabut mengerahkan macai2nya untuk membawa penduduk import dari kawasan yang berhampiran untuk hadir ke majlis tersebut. Ini satu petanda yang baik bahawa rakyat di Lembah Pantai sudah pandai menilai mana yang memberi kebaikan kepada mereka dan membantu mereka selama ini.
UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

No comments:

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN