Followers

Untuk Makluman

Assalamualaikum

Dialu-alukan segala pandangan, idea, komen dan juga pendapat anda semua untuk penambahbaikan Puteri UMNO Bahagian Segambut. Sila berkomunikasi menggunakan blog ini. Sebarang komen yang menggunakan kata-kata kesat, penggunaan perkataan yang membangkitkan pergaduhan, kutuk-mengutuk dan lucah tidak akan dilampirkan. Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT. Gambar atau cadangan boleh juga di hantar ke puterisegambut@gmail.com

Monday, December 31, 2012

PENCACAI PR PENIPU!!!! Mogok Lapar Bertukar Jadi Mogok Pura-pura Lapar #tolakPR @umbkl


Mogok Lapar kena tukar nama ke Mogok Pura-pura Lapar sebab peserta-peserta mogok lapar ni semua membohong je kononnya dorang tue mogok berlapar dan hanya minum air mineral sahaja. Dorang ni kantoi makan di restoran-restoran berdekatan area Masjid Jamek.


Puak PR ni gimik je lebih nak mogok lapar tapi kantoi makan, mogok bantah kilang nadir bumi tapi kantoi guna barang-barang yang guna elemen nadir bumi seperti tab, ipad dan sebagainya. Konon nank tunujuk mereka tue HERO penyelamat rakyat tapi sebenarnya mereka tue menyusahkan rakyat.

Baik punya melantak
Baca kisah selanjutnya di SINI dan SINI


UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

No comments:

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN