Followers

Untuk Makluman

Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena dengan sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT DAN PERGERAKAN PUTERI UMNO MALAYSIA.

Saturday, December 22, 2012

"You Dedah You Watch Out I'LL Go After You" - Datuk Hamidah Osman Buat Laporan Polis #TolakPR #1Malaysia #TolakFitnah @umbkl

DAP bukan saja parti racis mengamalkan sifat perkauman yang tebal tetapi juga rupa2nya menyimpan ramai YB-YB SAMSENG di dalam parti tersebut.

Baru-baru ini Datuk Hamidah telah diancam oleh ADUN Pantai Remis, Nga Kor Ming berikutan pendedahan yang dilakukan oleh Exco Kanan Kerajaan Negeri Perak berkaitan isu tanah seluas 10,526 ekar dengan sebuah syarikat milik Nga Kor Ming.

Laporan akan dibuat di Balai Polis Kampung Rapat. Nga Kor Ming telah mengeluarkan kenyataan berbaur ugutan tersebut semasa Datuk Hamidah sedang berehat untuk minum pada hari keempat sidang DUN Perak.

Semasa sidang Dewan kelmarin, ADUN Slim River, Dato' Ahmad Khushairi Abdul Talib dan Datuk Hamidah membuat pendedahan tentang tanah seluas 10,526 ekar yang dipunyai oleh Upaya Padu syarikat milik Ngeh Koo Ham.


SP: Dah berani ugut terang2an pulak ye YB2 DAP ni. Lepas ni apa lagi agaknya ye kita tengok ajelah......
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

1 comment:

UMNO PARTI PENJARA said...


Agenda Palsu Muhyiddin - Pemuda & Puteri UMNO rela dibodohkan

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap memilih jadi bodoh?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN