Followers

Untuk Makluman

Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena dengan sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT DAN PERGERAKAN PUTERI UMNO MALAYSIA.

Sunday, June 3, 2012

Apa Dah Jadi Ceramah PR di Segambut? @limlipeng @JDB27 #bn4wp

Dahsyat ceramah Isu2 Semasa Pakatan Haram di Segambut malam tadi. Ceramah yg dibuat di kawasan lapang berhadapan dengan Mandy Villa penuh dengan penyokong2 P (kurg drpd 150 org yg hadir).

SP tak taulah sejak bila PR buka keahlian kepada warga asing kerana yg hadir semalam majoriti pekerja kontrak Indonesia yang mungkin menyangka ada wayang pacak di sana semalam.

Tabik spring jugak kpd penceramah2 hebat daripada Pas dan PKR yang hebat menjaja kisah dongeng kepada "orang2 segambut" especially YB Kuala Langat yg hebat memaki daripada mula hingga akhir ceramah.

Malas nak cerita panjang2. Tengok jelah gambar tapi gambar kurang memuaskan kerana tempat ceramah gelap. Penganjur tak mampu nak sediakan lampu.



Twitter: @MazniM
Email: cintasue78@gmail.com
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

5 comments:

Anonymous said...

tahniah juga kerana berani hadir dn menadah telinga mendengar isu2 rakyat, kebenaran dn fakta penyelewengan pemimpin BN. Maklumat yg xmungkin sama sekali keluar dlm utuseks dn tv3suku, iaitu lidah rasmi bn. Maklumat yg mereka sampaikn adalah jwpn2 dlm parlimen msia. Boleh semak handsart parlimen jika mau. Dan, mgkn ada beberapa "pekerja kontrak", mgkn.. Tp jgn lupa, kerajaan bn juga yg dh beri warganegara pd mereka itu dn mendaftarkn mereka dlm daftar pemilih spr. Tahniah ya, kerana mjadikn segambut lubok warga asing bmastautin dn mengundi utk bn!

Puteri UMNO Bahagian Segambut said...

Ckp tnpa fakta dn bukti.

Anonymous said...

puteri ketinggalan zaman.. Tu la, byk sgt baca utuseks, tv3 suku. Jgn asyik dok pikior poket sendiri je

Puteri UMNO Bahagian Segambut said...

1 lagi tuduhan tanpa bukti.

Puteri UMNO Bahagian Segambut said...

1 more thing if gentle komen jgn gna Anon :-)

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN