Followers

Untuk Makluman

Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena dengan sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT DAN PERGERAKAN PUTERI UMNO MALAYSIA.

Thursday, October 16, 2008

Mesyuarat Perwakilan Puteri UMNO Bahagian Segambut

Salam kepada semua pengunjung blog.

Puteri Bahagian Segambut sedang sibuk dengan persiapan mesyuarat perwakilan. Alhamdullilah tahun ini tiada pertandingan cuma G2 sahaja yang ada pertandingan dimana menyaksikan 4 calon akan bertanding. Calon-calon G2 adalah MAZNI SURIYA MOHAMAD (Ketua Puteri Cawangan Kg Sungai Udang), SITI AISYAH CHE PI (Ketua Puteri Cawangan Sri Segambut), NOORHASLIZA MOHAMAD ALI (Ketua Puteri Cawangan Sri Angsana) dan NASHUA FAUZUN (Ketua Puteri Damansara Heights).


Kepada semua perwakilan diucapkan SELAMAT BERSIDANG.

UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

5 comments:

Anonymous said...

hai..kepada sume perwkilan n rakan2 puteri, selamat bersidang n jgn lupe calon no 3 hehehe...... tak kisah lh korang nk pilih sape yg penting korng sume puas ati dgn pilihan masing2 kerna sume calon ade kelebihan sndiri..

nolin

pemuda jalanan said...

keputusan?

Anonymous said...

yang ada pertandingan hanya G2
Aishah- 63
Mazni - 38
Nashua - 37

Faizal Zakaria's Blog said...

Selamat Datang Ke Laman Blog Baru Saya :-)
http://Forum1Malaysia.blogspot.com

mohd said...

Hai kepada yang bernama mas intan shahida.Saya terlalu merindui awak.entahla susah sungguh nak contact awak.saya tak pernah lupakan awak.

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN