Followers

Untuk Makluman

Assalamualaikum

Dialu-alukan segala pandangan, idea, komen dan juga pendapat anda semua untuk penambahbaikan Puteri UMNO Bahagian Segambut. Sila berkomunikasi menggunakan blog ini. Sebarang komen yang menggunakan kata-kata kesat, penggunaan perkataan yang membangkitkan pergaduhan, kutuk-mengutuk dan lucah tidak akan dilampirkan. Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT. Gambar atau cadangan boleh juga di hantar ke puterisegambut@gmail.com

Thursday, November 29, 2012

#PAU2012 Membantu Menjana Ekonomi Peniaga #UMB @umbkl @NajibRazak

video


Perhimpunan Agung UMNO 2012 seperti juga PAU tahun-tahun sebelumnya turut menyumbang kepada ekonomi peniaga-peniaga terutamanya peniaga-peniaga kecil melalui gerai-gerai jualan yang disediakan. Terdapat pelbagai jenis barangan yang dijual antaranya makanan, pakain, tudung, ubat-ubatan, kain ela dan lain-lain lagi.

UMNO tak pernah meminggirkan kebajikan rakyat sampaikan waktu Perhimpunan Agung UMNO pun tetap ada peluang untuk rakyat mencari rezeki. 


video


UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

No comments:

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN