Followers

Untuk Makluman

Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena dengan sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT DAN PERGERAKAN PUTERI UMNO MALAYSIA.

Sunday, November 18, 2012

Terima Kasih PAS Tolong Doakan UMNO @umbkl

Di saat satu dunia sibuk melakukan solat hajat dan mendoakan kejatuhan askar-askar Yahudi yang menyerang saudara islam di Gaza sementara itu di Malaysia pula, PAS sibuk melakukan solat hajat bagi memohon kejatuhan UMNO di dalam perjalanan mereka menuju ke Putrajaya.

Alangkah baiknya jika mereka berhimpun mendoakan kemusnahan Yahudi daripada mendoakan kehancuran rakan seagama. Ternyata Pas masih tidak sedar agenda tersembunyi PKR dan DAP sekiranya mereka berkuasa. Tiada lagi negara islam dan PAS juga mungkin tidak akan wujud lagi sekiranya PKR dan DAP berkuasa.

Semoga Allah memberi petunjuk dan hidayah kepada rakan-rakan di dalam Pas ini yang kononnya terdiri daripada golongan alim ulamak dan penghuni syurga.                                                          

UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

2 comments:

Gandasari said...

Salam para pembaca, untuk membaca teks penuh doa Pas hancurkan UMNO itu, boleh melawati http://gandasarimerdeka.blogspot.com/2012/11/islam-terus-menjadi-mainan-pas.html

UMNO PARTI PENJARA said...

'Katakan Celaka Muhyiddin'..... Muhyiddin LEMBU tua NYANYUK nak mampus!!!

Puteri UMNO Kump ANJING menyalak Gila Babi....

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~


Pemimpin2 UMNO BODOH macam LEMBU... Tua2 NYANYUK nak mampus!!!

Lihat Bukti Transformasi Pemuda UMNO otak lembu telah berjaya!!!

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

~ BUKTI 5 ~

~ BUKTI 6 ~


SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN