Followers

Untuk Makluman

Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena dengan sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT DAN PERGERAKAN PUTERI UMNO MALAYSIA.

Thursday, December 5, 2013

Terlajak Kata Makan Diri #PAU2013 #TanyaIbdil #Lifestyle #1Malaysia

 
Hello Bro!!!! Kitorang ni blogger yang TIDAK BERBAYAR. Buat kerja secara sukarela demi survival UMNO dan Barisan Nasional. 


video

SP faham mungkin Ibdil ni teruja sangat sebab pertama kali diberi tugas untuk mengendalikan biro secara total tapi janganlah semua pun nak dibuang. Mungkin ada yang boleh digunakan dan ditambahbaikkan. Jangan ingat yang lama tue dah tak berguna dan yang baru tue lebih bagus. Kami bukanlah hari-hari kerja nak hentam pembangkang je, Kami pun ada life jugak. Ada kerja hakiki yang harus diutamakan.

Buktikan dulu yang anda layak memegang jawatan tersebut then barulah boleh banyak bunyi....





SP: Terlajak kereta boleh undur tapi terlajak kata???? Sendiri mau ingat!!!!

UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

No comments:

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN