Followers

Untuk Makluman

Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena dengan sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT DAN PERGERAKAN PUTERI UMNO MALAYSIA.

Tuesday, September 4, 2012

Syabas Blogger Gossip Rakyat!!!! Pendekar Berak Dah Kena Tahan Dengan @PDRMsia @umbkl


Pada jam 1110 tadi, suspek MUHAMMAD 'AMMAR B. A RAHMAN. No. KPT: 930301-01-6323, pelajar Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic, Taman Maluri, Cheras ditahan oleh sekumpulan Peg D7 & ATIP Bkt Aman di Pej. Peg. Eksekutif Kolej Cybernetics untuk dibawa ke Bkt Aman sebelum serah ke IPD D/Wangi. 

Menurut laporan Buletin 1.30 tengahari tadi, suspek dibawa ke kolej oleh kedua ibu-bapanya selepas suspek melarikan diri ke kampung halamannya di Batu Pahat, Johor. Oh! rupanya Pendekar Berak ni  masih ada perasaan takut tapi yang kelakarnya dah tau takut kenapa berani sangat gi buat perangai macam tue. Aduhhh nilah dia anak muda. Darah panas kononnya nak tunjuk depan orang ramai yang dia tu berani tapi hakikatnya PENGECUT!!!!

Syabas dan tahniah buat PDRM di atas ketangkasan menahan individu terbabit dan sekalung tahniah juga buat sahabat SP blogger Gossip Rakyat kerana pendedahan berani dari blog beliau.


SP:  Lembu punya susu sapi dapat nama huhuhu...........................

UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

No comments:

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN