Followers

Untuk Makluman

Segala pendapat dan pandangan penulis blog adalah pandangan peribadi tidak ada kena mengena dengan sesiapa yang masih hidup atau yang telah pergi dan juga BUKAN MEWAKILI SUARA dan PANDANGAN RASMI PERGERAKAN PUTERI UMNO BAHAGIAN SEGAMBUT DAN PERGERAKAN PUTERI UMNO MALAYSIA.

Monday, September 24, 2012

Pencacai PR Jangan Cepat Melatah #bn4wp @umbkl

 
Baru beberapa jam cerita mengenai Ketua Pemuda UMNO Kepong, Dato Norizan Ali ditikam dan cedera parah di Hospital Ampang, para cybertroopers PR sudah mula menyalak macam anjing dahagakan isu untuk di spin.
Permainan bangsat dan kotor cyberstroopers PR ni boleh dilihat dalam 2 buah blog yang memperjuangkan hak LESBIAN GAY BISEKSUAL & TRANSGENDER (LGBT), si blog Lianglahad & Omak Kau.
Lihat bagaimana mereka cuba mereka memanipulasikan kes Ketua Pemuda UMNO Kepong yang ditikam ketika bergelut dengan penyamun dikatakan berpunca dari dua situasi, lihat di bawah.
Blog Lianglahad,
Si pemilik blog ini mereka cerita kononnya, Dato Norizan menikam diri sendiri untuk meraih simpati. Saya merasakan pemilik blog tersebut terlalu jahil dan bangang untuk menulis mengenai sesuatu perkara.
Mungkin perkara sebegini sebenarnya yang berlaku dalam PR. Mereka mendajal parti dan diri sendiri untuk menagih simpati orang ramai. Terlalu banyak untuk dihuraikan kes² tersebut tapi saya berikan satu contoh kejadian yang berlaku di Lembah Pantai, klik sini.
Blog Omak Kau
Pemilik blog ini pula cuba bermain dengan isu² lama yang dibawakan oleh Pemuda UMNO Kepong ketika perlantikan Ezam Mohd Nor sebagai Senator. Saya merasakan ini adalah andaian yang tidak bijak dan hanya mengganggu kerja Polis saja. 
Pihak Polis masih menyiasat punca dan motif serangan tersebut kerana tiada barang milik mangsa disamun. Persoalannya,
Mengapakah secara tiba² pagi ini 2 buah blog PR melatah dengan kejadian malang yang menimpa Ketua Pemuda UMNO Kepong??
Ada apa² yang blogger PR ini ingin coverline ker?
Saya tak berniat nak campurtangan dalam urusan siasatan Polis tapi kenyataan yang diterbitkan blogger PR ini sangat musykil bagi diri saya. Sedangkan pada pengamatan saya sehingga jam 10 pagi ini mendapati beberapa blogger Pro BN hanya menerbitkan artikel mengenai kes ini saja, tiada langsung andaian dan tuduhan yang dilakukan.
 
 
Baca selanjutnya di REZQEEN HILL
 
 
 
 
SP: Jangan pandai2 nak buat kesimpulan sendiri. Kes masih lagi di bawah siasatan pihak polis. takde orang yang sengaja nak tikam diri mereka semata-mata untuk cari publisiti. Mungkin dalam PR banyak kejadian macam tue pasal tue 2 ekor pencacai ni boleh buat kesimoulan yang macam tue.

UNDILAH BARISAN NASIONAL ### VOTE FOR BARISAN NASIONAL

No comments:

SOAL HATI: ANTARA TUNTUTAN & IDAMAN